• 【学习时刻】清华大学周绍杰:坚定不移地贯彻落实新发展理念 2019-03-21
  • 世界文化遗产旅行地中国国家地理网 2019-03-21
  • 全面深化改革开放 海南如何成新标杆(政策解读) 2019-03-14
  • 安徽网记者实拍2018全国高考合肥现场 2019-03-14
  • 3d和值走势图:英文版的脑筋急转弯

    时间:2018-11-14 15:57:40本文内容及图片来源于读者投稿,如有侵权请联系[email protected] 祥聪 我要投稿

    好运彩网站 www.hmkh.net   英语脑筋急转弯的推理过程有强大的解释力,能为脑筋急转弯的理解提供一个新的视角。下面小编为你整理英语脑筋急转弯,希望能帮到你。

    英文版的脑筋急转弯

      英文版脑筋急转弯 (一)

      1. Where can happiness always be found?In the dictionary.

      2. What is higher without a head than with a head?A pillow.(枕头)

      3. Why don't you advertise for your lost dog?答案:He can't read.

      4. On which side does a bird have the most feathers?The outside.

      5. What is the best thing to keep in hot weather? 答案:Cool!

      6. What is never used until it's broken? 答案:An egg.

      7. What's a skeleton?(骨架) 答案:It's a lot of bones without the person on them!

      8. What is dark but made by light? 答案:A shadow.

      9. What can you break with only one word? 答案:Silence.

      10. What stays indoors no matter how many times you put it out? 答案:The light.

      11. A policeman saw a truck driver going the wrong way down a one-way street, but didn't give him a ticket. Why? 答案:Because the truck driver was walking.

      12. Where can milk be best stored? 答案:In a cow.

      13. Which can move faster, heat or cold? 答案:Heat, because you can catch cold easily.

      14. What's the hardest thing about learning skating? 答案:The ice.

      15. What has cities with no houses, rivers without water and forests without trees? 答案:A map.

      16. What can be measured but has no length, width or thickness? 答案:The temperature.

      英文版脑筋急转弯 (二)

      1. What room has no walls, no doors, no windows, and no floors? 答案:A mushroom.(蘑菇)

      2. What is smaller than an insect's mouth? 答案:Anything it eats.

      3. What large instrument do you carry in your ears? 答案:Drums, that is eardrums.(鼓膜)

      4. What's too much for one, just right for two, but nothing at all for three? 答案:A secret.

      5. What person tried to make you smile most of the time?答案:A photographer.

      6. What animal has a head like a cat, eyes like a cat, a tail like a cat, but isn't a cat? 答案:A kitten.(小猫)

      7. What surprising things happen every hours? 答案:Day breaks, but doesn't fall; night falls, but doesn't break.

      8. What can hear you without ears and can answer you without a mouth? 答案:An echo.(回声)

      9. What makes the Tower of Pisa lean? 答案:It never eats.

      10. Why is writing called handwriting? 答案:If people wrote with their feet, we would have to call it footwriting.

      11. If there were only three girls in the world, what do you think they would do? 答案:Two of them would get together ans talk about the other one.

      12. How many great men have been born in London? 答案:None. Only babies.

      13. When can you have an empty pocket and still have something in it? 答案:When you have a hole in your pocket.

      14. The greater it is, the less it can be seen. What is it? 答案:Darkness.

      15. The more you take away, the bigger I become. What am I? 答案:A hole.

      16. Who may marry many a wife and stay single all of his life? 答案:A priest.(牧师)


    英语脑筋急转弯相关文章:

    1.英语脑筋急转弯大全答案

    2.英语脑筋急转弯大全及答案

    3.英语脑筋急转弯大全及答案带翻译

    4.经典英语脑筋急转弯及答案

    5.经典英语脑筋急转弯大全及答案

    【英语脑筋急转弯】图文推荐
    【英语脑筋急转弯】精华文章
    【英语脑筋急转弯】相关文章

    Copyright @ 2006 - 2018 学习啦 All Rights Reserved

    学习啦 版权所有 粤ICP备15032933号-1

    我们采用的作品包括内容和图片全部来源于网络用户和读者投稿,我们不确定投稿用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权?;ぬ趵?,如果侵犯了您的权利,请联系:[email protected],我站将及时删除。

    学习啦 学习啦 好运彩网站

    回到顶部
  • 【学习时刻】清华大学周绍杰:坚定不移地贯彻落实新发展理念 2019-03-21
  • 世界文化遗产旅行地中国国家地理网 2019-03-21
  • 全面深化改革开放 海南如何成新标杆(政策解读) 2019-03-14
  • 安徽网记者实拍2018全国高考合肥现场 2019-03-14